Dezenfeksiyon İşlemi İçin Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz ve Çalışanlarımız,

Yeni Koronavirüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü genelinde, tüm ortak kullanım alanları, derslikler ve çalışma ofislerinin dezenfeksiyon işlemleri 14-15 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bu işlemlerin sorunsuz bir şekilde uygulanabilmesi için bahsi geçen tarihlerde kampüse giriş yapılamayacağını belirtmek isteriz.

Yine bu işlemlerin etkili bir şekilde yapılabilmesi için çalışanlarımızın ofislerinin düzenli olması; ofislerde tabak, bardak, yiyecek, içecek vb. olmaması gerektiğini hatırlatır; yiyecek içecek vb. maddelerin toplatılarak imha edileceğini bilgilerinize sunarız.

Küresel düzeyde çok önemli bir konu haline gelen Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgınının tüm paydaşlarımız tarafından zararsız atlatılabilmesi için siz değerli öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın hassasiyetinin ve işbirliğinin çok önemli olduğunu belirtir, hepinize sağlıklı günler dileriz.

Genel Sekreterlik