Yaşar Üniversitesi - Bilim, Birlik, Başarı

Yaşar Üniversitesi Duyuru

Üniversitemiz Öğrencilerine Yönelik Staj Yönetim Sistemi Kullanıma Açılmıştır

Üniversitemizde Ön Lisans/Lisans Bölüm ve Programlarında öğrenimine devam eden öğrencilerimizden, zorunlu/isteğe bağlı staj yapacakların staj başvurularını online (çevrimiçi) başvuru ile http://staj.yasar.edu.tr/ linki üzerinden sisteme giriş yapmaları ve işlemlerini takip etmeleri gerekmektedir. Sorularınız ile ilgili lütfen ilgili bölüm staj sorumlusu Hocanız / İnsan Kaynakları Md.lüğü ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Staj Sorumlusu Hocalarımızın ve Öğrencilerimizin Dikkatine!

Öğrencilerimizin, Staj Sorumlusu Hocalarının onay vermesini takiben, staj formunun ilk sayfasından “Başvuru belgesi yazdır” çıktı alarak staj yapacağı kuruma imzalatıp onaylatmaları ve ivedi olarak sisteme tekrar yüklemeleri ;

Staj Sorumlusu Hocalarımızın da öğrencilerin sisteme kaydettiği staj yapılacak kurum tarafından imzalı onaylı Staj Kabul Belgesine sistem üzerinde ivedi onay vermeleri gerekmektedir. İlgili iş akış süreci tamamlanmadan İnsan Kaynakları Md.lüğü ekranına kayıt aktarımı gerçekleşmemektedir.

Staj başlangıç tarihinden geçerli Sgk işlemlerinin yapılabilmesi için, staj başlangıç tarihinden en geç 3 (üç) gün önce ilgili sürecin tamamlanması önem arz etmektedir.

Bilgilendirme Dokümanı için tıklayınız.

Eklenme Tarihi : 2018-05-07